Begeleiding

Begeleiding

ENERGIE COACHING

Reeks van coachgesprekken die je begeleiden bij een algemeen of specifiek gevoel van ‘verloren’ zijn (zelfefficientie, leidinggeven, burn out, stress, niet kunnen concenteren…). Met de focus op energie .

WORKSHOP en OPLEIDING

'Meer tijd en minder stress’.

'Pak je leven vast'.

 

Interactief, vertrouwelijk. Focus op ‘je bent niet alleen’ en ‘iedereen is verschillend’.

De workshop of opleiding kent een algemene intro, en kan specieke punten extra uitlichten. (doelstellingen, focus, volhouden, efficientie, stress, communicatievoorkeuren, leiderschap, omgaan met weerstand, doelen najagen…)

 

Professionaliteit in een warm eigentijds jasje gegoten! Veerle heeft op een heldere en enthousiaste manier een aantal eenvoudige, leuke oplossingen aangereikt voor dagelijkse stress-situaties. Zelfs als je dacht dat je alles onder controle had… ;) .

(S. Van de Voorde, 35j, Zelfstandig Ondernemer.)

ORGANISATIEADVIES

 

Wie zijn we? Wat doen we en waarom? En hoe bereiken we wat we willen? Ook in ondernemingen duiken deze grote levensvragen af en toe op. Op zo'n moment is het interessant om even de mening te horen van een onafhankelijke buitenstaander met een onbevangen blik.

 

Aan de hand van een korte kennismaking, een interview en een gezamenlijk gesprek bracht Veerle van Quillet ons terug tot de essentie van waar we mee bezig (moeten) zijn binnen ons bedrijf. Een bondige analyse van ons (twee vennoten) persoonlijkheidsprofiel en ons bedrijfsprofiel bracht ons enkele waardevolle inzichten over hoe wijzelf en ons bedrijf functioneren. Waar liggen onze sterktes? Wat zijn mogelijke valkuilen? Wie zijn onze klanten, wat hebben we ze te bieden en hoe kunnen we ze best bereiken?

 

Op een heel positieve, vlotte en spontane manier, zonder de krachtpatserij die je vaak tegenkomt in consultancy, ging Veerle samen met ons op zoek naar antwoorden op onze vragen. Ze liet ons stil staan bij zaken die we als (te) vanzelfsprekend beschouwen en spoorde ons aan tot directe actie daar waar we te lang blijven stil staan/nadenken. Met enkele A4-tjes no-nonsense advies en concrete actiepunten konden wij vol energie terug aan de slag.

 

Bert Van Bellegem. - HUUS

 

TEAMSTRATEGIE

 

Soms heeft iedereen gelijk. Vanuit zijn of haar eigen standpunt. Hoe kunnen we die verschillende visies op 1 lijn krijgen? in het belang van het team of de organisatie?