About

WIE BEN IK? 


Ik ben Veerle Valaert, bedrijfspsychologe en organisatiecoach.


Met een professionele loopbaan als intern en extern consultant, ben ik ondertussen al 12 jaar actief bij het begeleiden van organisaties, teams en individuen bij hun dagelijkse weg naar verandering en toekomst.  Sport is in vele levensfasen een rode draad geweest, en vandaag nog steeds.


Quillet staat voor 'Ik wil het'. Ik geloof dat zelfkennis de start is van alles, dat ondernemerschap kan groeien wanneer er vertrouwen is, dat zicht op de lange termijn doelen duidelijkheid geeft.


Ik geloof dat wat je aandacht geeft groeit, ook bij begeleidingen. Door met veel energie en vuur een project aan te vliegen hoop ik teams en individuen die brandstof te geven die ze nodig hebben om het autonoom verder te zetten. Door de link te maken met technieken uit de sport, en deze met een nodige portie humor over te brengen, wordt het traject voor beide partijen een fijne samenwerking.

photo by melissa milis photography

CERTIFICATIES / DIPLOMA'S


- Licentiaat Bedrijfspsychologie (UGent)

- MBTI (individueel, team, sport)

- Professioneel coaching

- Prince2 (projectmethodologie)

- Lerarenopleiding (UGent)

PUBLICATIES


#levenkanjeleren, 2016, Borgerhoff & Lamberigts, Veerle Valaert, Jasmine De Coninck, Evy De Baerdemaeker en Nathalie Vermassen.